Menü

2015 Yılının En İyi Uygulamaları

2015-Yılının-En-İyi-Android-Uygulamaları Yavaş yavaş 2015 senesini bitirmeye yaklaştığımız şu günlerde teknoloji devi firmalar yılın enlerini paylaşmaya başladı. Bunların başında teknoloji devi Apple firması gelmekte. Yayına girdiği ilk 10 gün içinde 1 milyon aboneye ulaşan Periscope uygulaması listenin başını çekmekte. Fotoğraf düzenleme uygulaması Enlight, hisse ticareti uygulaması Robinhood, üretkenlik aracı Workflow ve Lark ile Fit Men Cook gibi sağlık uygulamaları da Apple’ın en iyiler listesinde yer alıyor. Bunların yanı sıra HBO Now, Patterning, Dark Sky gibi uygulamalarda listede yer almakta. Konumuzun devamında ayrıntılı bir listeye ulaşacaksınız.

Enlight, Robinhood, The Robot Factory, HBO Now, Patterning, Dark Sky, Lara Croft Go, Fallout Shelter, Mr. Jump, Prune, Rayman Adventures,  listedeki sadece birkaç başlık. 

Bunun yanı sıra Android platformu içinde bir listemiz mevcut. Google’ın Türkiye tarafındaki ofisinde 2015 yılının en iyi uygulamaların arasında Google Fotoğraflar, Skype, Google Çeviir, Microsoft Word, Retrica, Dubsmash ve daha da fazla uygulama yer alıyor. İletişim ve Sosyal Medya tarafına baktığımızda ise Skype, Telegram, e-Posta kutusu, Messenger için de Cleo; Fotoğraf sevenler içinde Candy Camera-Selfie Selfies, Retrica ve EyeEm göze çıkıyor.

Türk yapımı olanlar arasında da sahibinden.com, Fitwell, e-Devlet ve Insta Square Size 2015 yılının en iyi uygulamaları olarak listede yer alıyor. Ailelerinde  indirmiş oldukları arasında LEGO Ninjago Tournament, Inside Out Thought Bubbles ve Endless Reader gibi uygulamalar ayrılıyor.  Bu yılın en iyi oyunlarına bakacak olursak ise Clash og Clans, Minecraft: Story Mode, Lara Croft: Relic Run ek olarak Need for Speed: No Limits gibi oyunlar listede yer bulmuş durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.